fbpx
OFERTE SPECIALE PENTRU REVANZATORI !
cucerneala.ro - Noi dam culoare ideilor tale !
+4 0771 086 179
printam@cucerneala.ro
L-V : 10:00 - 18:00
S-D : INCHIS
Livrare rapida
in toata tara.
mesh - Meshmesh - Mesh

Mesh

22,00 lei + TVA

Valabilitate:In stoc

Select file
  SKU: CCMESH Categorie:

  Descriere

  Mesh-ul este un material folosit adesea in printurile de mari dimensiuni atat indoor cat si outdoor. Materialul este unul perforat care permite trecerea aerului si minimalizarea efectelor vantului, cu o rezistenta ridicata la apa si raze UV.

  Mesh-urile au o greutate scazuta si este recomandat ca grafica sa fie facuta si fonturi si imagini mari care se pot vedea de la departare.

  Mesh-urile au o grosime de 340g/mp si le printam la o latime maxima de 1.6m, cu posibilitatea lipirii fasiilor pentru dimensiuni mai mari.

  Printul pe mesh poate fi vizibil si de la cativa km distanta, in functie de dimensiunea finala.

  Aplicatii mesh publicitar :

 • Vizibilitate pe cladiri
 • Vizibilitate pe stadioane
 • Publicitate in sali de sport
 • Mesh-ul poate avea diverse finisaje precum : tiv, tiv dublu, capse, gauri de vant sau buzunare laterale.

  Mesh-urirle sunt cu peste 100 g mai usoare decat bannerele frontlit care s-ar putea rupe in cazul unor dimensiuni foarte mari din cauza propriei greutati.

  Putem realiza print-uri pe mesh la o latime maxima de 5m, insa avem nevoie de o cerere de oferta pentru a va spune pretul final.

  Mesh-ul publicitar poate fi realizat la o rezolutie de 320 DPI pentru expuneri outdoor de la departare sau la 720 DPI pentru expuneri indoor sau outdoor din apropiere.

  Mesh-ul este printat pe echipament eco-solvent si are o durata mare de viata outdoor datorita greutatii si a perforatiilor.