0
0,00 lei
Mini Cart
  • Coș de cumpărături gol.

    Niciun produs în coș

Despre noi

Despre noi

Imaginația oamenilor niciodată nu va avea limite și mereu va trebui expusă pe foaie atâta timp cât exprimă o emoție foarte puternică. Tot pe hârtie se fac toate campaniile de promovare outdoor dar și indoor, atât de mari dimensiuni cât și simple flyere care fac dintr-o imagine să exprime toate serviciile sau produsele tale !

Rețeta noastră pentru a ieși un produs finit spectaculos este să ne folosim imaginația, experiența dobândită, greșelile prin care am trecut și nu în ultimul rând să ascultăm cu mare atenție orice client, indiferent dacă acesta este o multinațională sau este un startup.

Societatea noastră a luat naștere în anul 2019, iar de atunci nu ne-am putut opri la un singur echipament și ne-am dorit să evoluăm continuu gama noastră de produse și servicii profesionale.

inima cucerneala
pasiunea cucerneala.ro

Pasiunea este totul !

Cel mai bun business este cel pe care îl faci cu atât de mult drag încât nu îți dai seama când trece timpul la atelier. Gândește-te ce știi să faci și apucă-te de o afacere născută din pasiunea ta exact cum am făcut noi. La începuturile noastre revindeam serviciile de producție publicitară, deși per total nu ieșeam deloc pe plus pentru că trebuia să mergem după materiale, să le achităm pe loc și ulterior să ne întâlnim cu clientul pentru a achita și el la rândul lui, iar dacă stăm să calculăm timpul în trafic, combustibilul, ofertele transmise, ajungem la concluzia că nu totul se rezumă la bani ci la ceea ce faci cu pasiune.

Am învățat să nu luam proiecte de la clienții care vor totul pe tavă, pentru că trebuie sa existe minim două minți la mijloc pentru a ajunge la un final EPIC.

Ușor ușor am reușit să înțelegem toate cerințele clienților, în special timpul de execuție care de obicei este “ieri” și am lucrat intens la acest lucru pentru a ne îmbunătății sistemul în așa fel încât să existe termene cât mai mici de livrare, să nu existe pierderi de material, să existe un sistem pentru plasarea comenzilor online și achitarea acestora cu cardul sau prin transfer bancar, să oferim update-uri pe comanda ori de câte ori este posibil și lista poate continua.

Cum decurg lucrurile

Totul trebuie să fie cât mai simplu atât pentru tine cât și pentru noi, tocmai din acest motiv dorim să îți arătăm cum putem colabora.

01
Plasare comandă

După plasarea comenzii, verificăm fișierele trimise sau ne apucăm de realizarea graficii și trimitem un bun de tipar pentru a primii acceptul tău și pentru a fi imprimat.

02
Imprimare

Odată ce a fost dat Bunul de tipar, ne apucăm de tipărirea comenzii tale în cel mai scurt timp posibil așa încât să ajungă la tine cât mai repede pentru a te bucura de ceea ce ai comandat.

03
Livrare

Livrăm comanda bine împachetată prin curierul nostru sau prin curierul tău și reluam procesul cu alți clienți dornici să primească la fel de repede comanda.