fbpx
OFERTE SPECIALE PENTRU REVANZATORI !
cucerneala.ro - Noi dam culoare ideilor tale !
+4 0771 086 179
printam@cucerneala.ro
L-V : 10:00 - 18:00
S-D : INCHIS
Livrare rapida
in toata tara.

Banner frontlit

banner frontlit - Banner frontlitbanner frontlit - Banner frontlit

Banner frontlit

18,00 lei + TVA

Valabilitate:In stoc

Select file
  SKU: CCBNF Categorii: ,

  Descriere

  Banner-ul frontlit, denumit banner publicitar sau banner poliplan este folosit adesea pentru anunturi publicitare : bannere agentii imobiliare, bannere vulcanizare, bannere pentru panouri publicitare, etc.

  Banner-ul frontlit este cel mai utilizat material din productia publicitara datorita costului foarte mic si a faptului ca poate fi pus in orice locatie, fie indoor, fie outdoor.

  Bannerele poliplan au o durata de viata de aproximativ 3 ani din momentul in care a fost expus. Banner-ul printat nu se poate lamina. Printul banner-ului frontlit este realizat pe o singura fata. Pentru bannerele fata-verso, vizitati pagina banner blockout.

  Bannerele publicitare sunt printate la rezolutie de 720 DPI, ceea ce inseamna o calitate exceptionala atat din apropiere cat si de la departare.

  Printam bannere la o latime intre 1.6m si 5m, cu posibilitatea lipirii fasiilor pentru dimensiuni mai mari. Preturile pentru latimile de peste 1.6m sunt diferite.

  Bannerele poliplan pot fi montate cu usurinta pe ziduri, garduri, pereti sau alte panouri menite sa sustina drept un material.

  Bannerele pot avea diverse finisaje, precum : tiv, capse, gauri de vant, buzunare sau lipiri atipice. In cazul in care doresti ceva special, te rugam sa specifici.

  Banner-ul frontlit este o grosime de 450g/mp si este printat cu cerneala ecosolvent.