fbpx
OFERTE SPECIALE PENTRU REVANZATORI !
cucerneala.ro - Noi dam culoare ideilor tale !
+4 0771 086 179
printam@cucerneala.ro
L-V : 10:00 - 18:00
S-D : INCHIS
Livrare rapida
in toata tara.

Panza Steag

print floor graphics - Panza Steagprint floor graphics - Panza Steag

Panza Steag

60,00 lei + TVA

Valabilitate:In stoc

Select file
  SKU: CCAFGL-1 Categorie:

  Descriere

  Autocolantul Floor Graphics este de fapt autocolantul pe care il vedeti pe podelele din mall-uri, magazine comerciale si nu numai. Folia Floor Graphics este o folie PVC speciala, transparenta cu un grad ridicat de protectie impotriva razelor UV.
  Autocolantul Floor Graphics poate fi printat direct pe autocolant PVC simplu si ulterior laminat cu o folie speciala pentru o durabilitate mai mare, sau in unele cazuri, se poate printa direct pe autocolant special conceput pentru podele.
  Folia are o textura speciala, ce asigura protectie impotriva alunecarii, asigura protectie la umiditate si are o rezistenta foarte buna la actiunile mecanice, astfel incat poate fi folosit atat in interior cat si in exterior.

  Printurile pe care le vedeti pe jos ori de cate ori mergeti intr-un spatiu comercial, se numeste floor graphics si este o folie PVC speciala, cu grad mare de protectie UV, anti-alunecare, protectie la uminidate, etc.

  Autocolantul Floor Graphics poate fi folosit atat la interior cat si la exterior. Durata de viata, depinde de tipul foliei de laminare.

  Folia de laminare rezista la majoritatea uleiurilor, grasimilor, solventilor, combustibililor si nu numai. Producatorul foliilor de laminare de tip floor graphics ofera o garantie intre 1 luna si 12 luni.

  Aplicatii Floor Graphics :

 • marcaje sau indicatoare stradale pe beton sau asfalt
 • reclame publicitare pe podea in spatii comerciale, expozitii, targuri, etc.
 • decorari 3d pentru podeaua din birouri
 • Floor Graphics-ul mai este numit si Floor Sticker pentru ca de cele mai multe ori, aceste autocolante sunt taiate pe contur dupa o anumita forma.
  Folia care se foloseste pentru laminarea printului floor graphics are o suprafata mata, insa la cerere, autocolantul pe care printam grafica, poate sa fie lucios.