importanta cartilor de vizita - Importanta cartilor de vizita
decembrie 10, 2018 Blog Niciun comentariu

Cel mai folosit instrument de marketing sunt cartile de vizita care pot fi realizate incepand de la carton intre 300 si 500 g pana la plastic transparent sau semi-transparent. Chiar daca in zilele de astazi, majoritatea credem ca suntem conectati online cu clientii si furnizorii, uneori este mai bine sa stabilim o intalnire face to face decat sa discutam pe facebook sau skype. In momentul in care ne intalnim cu o persoana, prima impresie este cea mai importanta iar dupa primul salut, noi oferim partenerului de discutie o carte de vizita speciala, care ne reprezinta ca business. Cartile de vizita si intalnirile trebuie incluse obligatoriu in planul de business si de promovare.

Tu daca te duci la o intalnire de afaceri astepti sa primesti o carte de vizita ? Eu da si iti spun si de ce : Zilnic la birou citesc si raspund la email-uri, primesc mesaje pe pagina de facebook si raspund clientilor insa in momentul in care te duci la o conferinta, nu ii poti spune potentialului client sau potentialului furnizor sa intre pe site ca sa iti ia numarul de telefon ci ii inmanezi o carte de vizita de pe care isi poate lua toate informatiile (nume, numar de telefon, adresa web, email, etc.) la care poti atasa chiar si un QR-Code pe care il poate scana si prin care poate sa adauge toate informatiile de pe cartea de vizita direct in telefonul lui. Nu ar fi profesional sa scrii numarul tau de telefon pe o coala de hartie nu ?

Formatul standard este 90×50 mm sau 85×55 mm insa se pot realiza si formate atipice mai mici sau mai mari.

Cartile de vizita reprezinta stilul de viata al business-ului pe care il reprezinti, acestea pot fi simple, cu poza angajatului, in relief prin care oamenii cu care faci afaceri simt o diferenta intre tine si ceilalti, pot fi all in one unde iti poti trece datele de contact dar poti pune pe verso un voucher de reducere sau pot fi asa cum vrei tu sa fie adica extravagante.

Poti alege de la noi cartile de vizita care te reprezinta :

Carti de vizita multistrat : Sunt cele mai groase carti de vizita pe care le avem pentru ca sunt formate din 3 straturi de carton. In compunerea cartilor de vizita multistrat sunt 2 cartoane sus si jos de 300 sau 350g iar la mijloc un carton colorat intre 200 si 220g. In total aceste carti de vizita insumeaza peste 800 g/mp.

Carti de vizita reciclate : Vrei sa protejezi mediul in care traiesti ? Atunci foloseste carti de vizita din carton reciclat, au un impact special, mai ales cand te ocupi de selectarea deseurilor sau afaceri asemanatoare.

Carti de vizita speciale : Cartile de vizita sunt speciale datorita cartonului folosit. Acestea nu folosesc carton simplu cretat ci folosesc cartoane premium in diferite culori si cu diferite texturi.

Carti de vizita standard : Sunt cele pe care le tot primesti la fiecare intalnire, cu grosime de 300 sau 350g, printate pe o fata sau pe ambele, cu colturi rotunjite sau fara, cu personalitate in functie de grafica acesteia.

Carti de vizita transparente sau semi-transparente : Exact cum le spune numele, aceste carti de vizita sunt din plastic transparent sau semi-transperent, se pot personaliza pe o singura fata, iar toate culorile cu exceptia culorii albe nu sunt opace, ceea ce inseamna ca poti vedea prin culoare ceea ce este dupa cartea de vizita 🙂

* Imagini reprezentative pentru fiecare carte de vizita gasesti  pe https://www.cucerneala.ro/carti-de-vizita/

Foarte important. Chiar daca vrei o carte de vizita mai speciala, o poti face cu un simplu text ! Nu trebuie neaparat sa comanzi carti de vizita transparente ca lumea sa zambeasca cand iti primeste cartea de vizita. Pur si simplu trebuie sa exprime ceea ce iti doresti si sa nu le folosesti doar pentru schimbul de numere de telefon ci ca un instrument de marketing foarte bun si ieftin !

In functie de nevoie si doar la cerere putem realiza carti de vizita in relief, carti de vizita decupate pe contur, carti de vizita lacuite selectiv sau carti de vizita exact asa cum iti sopteste imaginatia.

Printul realizat este in policromie iar in momentul in care ne trimiti modelul grafic, trebuie sa te asiguri ca formatul de culoare este CMYK pentru a nu aparea diferente mari in momentul in care le printam.
Daca doresti sa iti realizam grafica pentru cartile de vizita, acest lucru te face sa scoti in plus din buzunar suma de 50 lei + TVA si iti garanteaza faptul ca vei primii pe email modelul facut de noi cu drept de utilizare la orice alta firma doresti.

De cele mai multe ori, noi realizam carti de vizita in mai putin de 24 de ore insa acest lucru depinde de tirajul de care ai nevoie.

Scris de cucerneala